Welkom. Wat leuk dat je er bent.

Alweer zijn er een aantal wijzigen aangebracht, vooral in de fotoalbums.
Onze diverse fiets- en wandeltochten is nu volledig opgenomen.
In dit album werd het item "Wandelen in Beerse en omgeving" opgnomen. Hier vindt je een totaal overzicht van alle natuurgebieden in en rond Beerse.
De laatste bijwerking is uitgevoerd op 17-08-2018. Nu is ook de heruitgave van ons bezoek aan Bad Neuenahr anno 2007 opgenomen.

Hobby’s

Onder een hobby wordt een ontspannende activiteit verstaan die men in zijn vrije tijd uitoefent en die men graag doet. Hobby's worden uitgeoefend uit interesse en voor het plezier, niet als betaald werk. Voorbeelden zijn het verzamelen van postzegels of het beoefenen van een sport. Persoonlijke voldoening staat echter voorop, maar opgepast het kan soms uit de hand lopen!

 

Fotoalbums

Waarom fotoalbums, waarom digitaal? Fotoalbums samenstellen is het verleden vastleggen voor de toekomst. Zo kan men de mooie momenten die men heeft beleefd terug oproepen. Door de foto’s digitaal te registreren, zijn deze beveiligd en kunnen ten alle tijden terug worden bekeken.
Onze fotoalbums zijn dan ook een stuk van onze leefgeschiedenis.

 

Relaties

Wiskundig gezien is een relatie het verband tussen twee grootheden, maar dat bedoelen we natuurlijk niet.
Relaties tussen mensen kunnen vele vormen hebben, zowel persoonlijke of zakelijke relaties in diverse vormen. De relaties hier opgenomen zijn van familiale aard. Het is dus een aanrader hun websites eens te bekijken.

 

Schakels

Schakels of schakelpunten. Hier worden een aantal websites opgenomen die belangrijk zijn in onze samenleving en of voor onze dagelijkse activiteiten.